Brownie csokireszelékkel

Brownie csokireszelékkel


Hozzávalók:

100 g finomliszt
225 g vaj
200 g étcsokoládé
60 g cukrozatlan kakaópor
5 db tojás
250 g cukor

Elkészítés:

A vajat a feldarabolt étcsokival vízgőz felett vagy mikróban megolvasztjuk. A mikróval óvatosan, nehogy megégjen. 🙃😉
A tojásokat a cukorral egy nagyobb tálban kikeverjük, majd lassan hozzákeverjük a megolvasztott vajas csokit. A kimért lisztet a tetejére szitáljuk, majd kézi habverővel csomómentesre dolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsi öntjük, majd rászórjuk a csokireszeléket.
180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. 

Tipp:

Bármennyire szeretnéd, ne vesd rá magad a frissen sült brownie-ra!
Ha hagyod lehűlni szobahőmérsékleten, kóstoláskor belátod majd, hogy megérte várni. 


Tálalási ötlet:

Szervírozd az egyforma méretre kockázott süteményt Borbolya Lapos tányérokon, hogy a pazar ízvilág mellé szemet gyönyörködtető látvány is párosuljon.
A tányérokat használatot követően langyos folyó vízzel, zsíroldószer használata nélkül mosogasd el, majd töröld szárazra. 😇

Termékek megtekintése
Back to blog