Hűségprogram szabályzat

BORBOLYABOLT HŰSÉGPROGRAM RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

Köszönjük, hogy érdeklődsz a BorbolyaBolt Hűségprogramban (a továbbiakban: "Hűségprogram") való részvétel iránt. A program a Borbolya (a továbbiakban: "Borbolya") ÁSZF Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartozik, amit időről időre frissítünk. (a továbbiakban: "ÁSZF"), ez szabályozza a borbolyabolt.hu weboldal használatát.
Kérjük, figyelmesen olvasd el a feltételeket, mielőtt részt veszel a programban, mivel a jelentkezéssel automatikusan elfogadod a feltételeket. Ha nem értesz egyet az ÁSZF-el és a program feltételeivel, akkor nem vehetsz részt a Hűségprogramban.

A Hűségprogramban való részvétel feltételei:
 1. A BorbolyaBolt Hűségprogram lehetővé teszi a tagok számára, hogy pontokat szerezzenek a borbolyabolt.hu oldalon történő vásárlással és az alábbiakban meghatározott tevékenységekkel, mely jutalom pontok később beválthatók termékek weboldalunkon történő megvásárlásakor.
 2. A program minden olyan személy számára elérhető, aki aktív borbolyabolt.hu vásárlói fiókkal rendelkezik.
 3. Pontot szerezni, a jutalmakat beváltani és a tevékenységeket nyomon követni a Hűségpont-modulban lehetséges, a borbolyabolt.hu oldalon. A saját Hűségpont-modul csak a borbolyabolt.hu oldalon való bejelentkezés után elérhető.
 4. A vásárlásokért és a borbolyabolt.hu weboldal által meghatározott tevékenységekért járó jutalompontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókban.
 5. A programban való részvétel önkéntes és bármikor lehetőség van leiratkozni. A lemondáshoz lépj a Saját fiókba és kattints a személyes adatok törlése gombra. A programba jelentkezéshez nincs szükség vásárlásra vagy fizetésre.
 6. A programban való részvétellel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod a feltételeket. A program csak magánszemélyek számára elérhető személyes használatra. A programban csak a borbolyabolt.hu fiókon keresztül vehetsz részt.
Pontok gyűjtése:
 1. A Program tagjai pontokat szerezhetnek és gyűjthetnek az alábbiakban meghatározott érvényes vásárlással vagy különböző tevékenységekkel.
 2. Érvényes vásárlás minden olyan termék vásárlása, melyet a borbolyabolt.hu weboldalra bejelentkezve végzel. A következő tétel nem minősül érvényes vásárlásnak: Szállítási díj
 3. A pontszerző tevékenységek és a hozzájuk kapcsolódó pont értékek a weboldalon a BorbolyaBolt Hűségpontrendszer modulban találhatók. A tagok által elvégezhető tevékenységek közé tartozik, de nem korlátozódik ezekre: a fiók létrehozása, vásárlás, illetve ismerősök meghívása vásárlónak. Annak érdekében, hogy minél több pontot szerezz, érdemes minél több tevékenységet végezned a megjelöltek közül.
 4. Minden elkötött 1000Ft után 20 ponttal jutalmazunk. A termék megvásárlásával a pontok automatikusan jóváíródnak a vásárlói fiókodban, amikor a rendelés státusza teljesítetté válik. Ha a vásárlásod pontjai jóváírásra kerültek, de a megvásárolt cikk valamilyen oknál fogva visszakerül hozzánk, akkor a visszatérített termékért korábban jóváírt pontokat visszavonjuk.
 5. A különböző tevékenységekből származó jutalom pontokat szintén automatikusan jóváírásra kerül vásárlói fiókodban.
 6. A pontok nem válthatók készpénzre vagy egy másik tag pontjaival nem összevonhatók. A vásárlások után kapott pontokat csak egy következő vásárlás alkalmával lehet beváltani. Szabadon eldöntheted, hogy a fizetendő végösszegből levonod vagy még tovább gyűjtöd egy következő vásárlásig. Felhasználáskor a vásárolt termék értéke nagyobb kell hogy legyen mint a beváltandó pontok forint értéke, mert a különbözet készpénzben történő kifizetésére nincs mód. A hűségpontok felhasználása után nem bocsáthatók ki újra.
 7. A hűségpontok szállítási díjra is beválthatóak.
 8. A pontok csak akkor érvényesek, ha szigorúan betartják a BorbolyaBolt ÁSZF szabályzatát és a Hűségprogram részvételi feltételeit. A tagok semmilyen módon nem próbálhatnak korlátlan mennyiségű pontot szerezni. A hűségpontok 6 hónapig érvényesek, utána automatikusan törlődnek.
Regisztrációddal automatikusan feliratkozol hírlevelünkre is.

Első regisztráció/fiók létrehozása ( 100 pont )
Az első pontokat máris megszerezheted ha saját fiókot regisztrálsz a borbolyabolt.hu weboldalon.

Ismerősnek ajánlás regisztrációval ( 50 pont )
Pontokat szerezhetsz, ha ajánlod a borbolyabolt.hu weboldalt ismerőseidnek és barátaidnak. Fontos! A pontok jóváírása csak abban az esetben történik meg, ha a meghívott fél saját fiókot regisztrál weboldalunkon.
A kapott pontokat a Hűségpont-modul megnyitásakor tudod ellenőrizni.

Megrendelés leadása weboldalunkon keresztül ( Minden elkötött 1000 Ft után 20 pont )
Fontos! A vásárlásért járó hűségpontokat csak abban az esetben tudjuk jóváírni számodra, ha megrendelésed leadása saját fiókodon keresztül történt. Tehát pontgyűjtéshez be kell jelentkezz a fiókodba.
A szállítási költségért hűségpont nem kerül jóváírásra.

Éves hűségprogram tagság aktivitással ( 200 pont )
A BorbolyaBolt Hűségprogramban eltöltött minden aktív évért 200 ponttal ajándékozunk meg, mely automatikusan jóváírásra kerül számodra a fiók regisztráció dátumához mérten. 
Mi számít aktivitásnak: megrendelés leadása, ismerősnek ajánlás regisztrációval

Pontok lejárata:
A megszerzett pontok mindaddig nem járnak le, amíg a Hűségprogram tart és 6 hónapon belül bármikor beválthatók. Ha a 6 hónapos időtartamon belül nem történik meg a beváltás akkor a pontok és a hozzájuk kapcsolódó előnyök törlésre kerülnek.

Személyes adatok:
A programmal kapcsolatban megadott minden személyes információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal összhangban kezelünk.

Kapcsolattartás:
A programban való részvétellel kapcsolatosan időnként e-maileket küldünk például, amelyekben tájékoztatunk a jóváírt jutalom pontokról és az aktuális egyenlegedről. Ha nem akarsz tőlünk e-maileket kapni, akkor lehetőséged van leiratkozni, de akkor nem tudjuk tartani a kapcsolatot és tájékoztatni az új jutalom pontszerzési lehetőségekről, további előnyökről.

Általános információk:
 1. A programot és annak minden előnyét a BorbolyaBolt belátása szerint bármikor, előzetes értesítés nélkül visszavonhatja, módosíthatja, korlátozhatja vagy megszüntetheti. 
 2. Ha a BorbolyaBolt saját belátása szerint - csalással, félretájékoztatással, visszaéléssel vagy a Programot érintő alkalmazandó szabályok megsértésére gyanakszik, joga van megfelelő adminisztratív és / vagy jogi lépéseket tenni, ideértve a megszerzett pontok visszavonását és a Programban való részvétel megszüntetését.
 3. Minden tag maga felelős, hogy tisztában legyen a feltételekkel és a fiókjában szereplő pontokkal. A BorbolyaBolt nem vállal felelősséget a taghoz kapcsolódó vagy a tag által használt készülékek vagy programozással kapcsolatos hibáért, továbbá bármilyen emberi, illetve hálózati vagy elektronikus hibáért vagy bármilyen adatátviteli hibáért, mely a pontok megszakítását, nem megfelelő jóváírását vagy törlését okozzák.

2020.10.10.