Borbolyabolt és ami mögötte van

A Borbolyabolt fából készült konyhai háztartási termékekkel hozza közelebb a természetet. Alapítója, Durnea Bea vidéken nőtt fel, de már közel 9 éve Budapesten él. Minden hazalátogatását követően egyre nehezebb volt maga mögött hagynia azt a csendes, nyugodt környezetet, a természetes illatokat, amit a kis falu nyújtott számára. Éppen ezeket a naturális anyagokat, érzeteket és meghitt pillanatokat szerette volna újra becsempészni a mindennapjaiba. A fából készült Borbolyabolt termékek segítségére lesznek mindazoknak, akik ugyanezt az érzést keresik.

Milyen termékeket lehet vásárolni?

A Borbolyabolt fő profilja a konyha. Kínálatunkban letisztult, mégis modern, fából készült termékek közül válogathat a vásárló. A felhozatal még nem teljes, folyamatosan töltjük újdonságokkal webshopunk raktárkészletét, hogy idővel minden konyhai eszközre legyen egy Borbolya-alternatíva. Próbálunk minden korosztályhoz eljutni, így a gyerekeknek készült állatfigurás tányérok mellett termékkínálatunkban komolyabb darabok is helyet kaptak.

Miért fa?

A fa a természetes alapanyagok egyike. A műanyaggal ellentétben egy fából készült tárgy képes közelebb hozni a természetet. Használata kicsit több odafigyelést is igényel, ami arra taníthat minket, hogy még inkább jelen legyünk a hétköznapokban és megéljük a pillanatokat. Ugyanez igaz a gyártókra is. Az esztergályos és asztalos alkotóink sokkal nagyobb odafigyeléssel készítik ezeket a termékeket, mint amiket a legtöbb szupermarketben leveszünk a polcról.

Mitől környezetbarát?

A természetes alapanyagokon túl további szempontokra is figyelünk annak érdekében, hogy környezetileg fenntartható termékeket gyártsunk. A Borbolyabolt portékái kis mennyiségben és kézzel készülnek, így marad ökológiai lábnyomuk alacsony. Emellett Erdélyből, és nem a messzi Távol-keletről érkeznek a termékek, melyeknek szállítását papírdobozokkal oldjuk meg, amiket akár újra is használhat a vásárló.

Vásárlásoddal nemcsak egy környezetbarát terméked lesz

Azon túl, hogy egy környezetbarát Borbolyabolt termékkel gazdagodik az otthonod, vásárlásoddal egy megbízható kisvállalkozás működését segíted elő! Ezzel nemcsak Bea álmának megvalósulásához járulsz hozzá, hanem nagyban teszel ahhoz is, hogy egy átlátható, etikus és tudatos kisvállalkozás elterjedését támogatod.